Artikkelit

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset ovat turvalliset oikein tehtynä ammattilaisen käsissä

Ripsienpidennykset ovat turvalliset oikein tehtynä ammattilaisen käsissä. Ajallesi saapuessa, suosittelemaan tulemaan kuvien kera, sillä haluamme parhaan mahdollisen lopputuloksen juuri sinun toiveidesi mukaan, ei kuitenkaan ole pakollista. Ammattiteknikko osaa katsoa silmä mallin, sekä omien ripsien mukaisesti juuri oikein tyylin ja kuitujen pituuden sekä paksuuden sinulle, luoden turvallisen ja mieleisen lopputuloksen.

On olemassa erilaisia pidennys vaihtoehtoja, joita meiltä saa volyymi-, hybridi- ja klassisen vaihtoehtona. Meillä on käytössä kotimaisen valmistuttajan Salon Volumen ripsikuidut ja Fablash liimat. Liimat ovat vähähöyryisiä, jotka harvoin aiheuttavat allergiaa (mikäli epäröit – varaa aika yliherkkyystestiin). Pesuvaahdot tulevat meille kotimaiselta Salon Volumelta, vegaaniset tuotteet!

Normaalisti huoltoväli on 3.5-4 vk, riippuen omasta kasvusyklistä, kotihoidosta ja ripsien määrästä, joita yleensä on 50-150 kpl per silmä. Tästä syystä ripsityylit eivät näytä jokaisessa silmässä samalta.

Volyymi ripsienpidennykset tarkoittaa, että asennetaan useampi kuitu yhdelle omalle ripselle, huomioon ottaen oman ripsen pituuden ja paksuuden. Kuidut asennetaan viuhkamaisesti. Volyymiripsillä pystytään luomaan luonnollisesta hyvin näyttävään ilmeeseen asiakkaan toiveen mukaan. Meiltä löytyy kaksi eri palvelua volyymipidennyksiin; 2-5D volyymipidennykset tai 5D+ volyymipidennykset. Volyymi ripsienpidennys vaihtoehdoista puhutaan yleensä numerolla ja kirjaimella; mitä pienempi luku sen luonnollisempi ilme. Esimerkiksi C (kaarevuus) 0.06(paksuus) 2-3D(kuidun määrä/viuhka).

Hybridiripsienpidennyksillä voidaan luoda rikottua, ja luonnollisempaa sekä näyttävää lopputulosta. Hybridiripsienpidennyksissä käytetään sekoittaen volyymi- ja klassista kuitua sekaisin.

Klassiset ripsienpidennykset ovat vaihtoehdoista yksinkertaisin ja luonnollisin vaihtoehto. Sekä ajallisesti lyhyin palvelu, sillä tässä asennetaan yksi kuitu per yksi oma ripsi. Klassissa ripsissä kuidun irtoaminen näkyy ripsityyleissä eniten, kun taas viuhka asettelussa.

Kotihoito on tärkein työ ripsienpidennysten ylläpidossa. Oikein hoidetut ripset, niille tarkoitetulla pesuaineella takaa kauniit ja pysyvät ripsienpidennykset. Ensimmäisellä käynnillä saat meiltä mukaasi kirjalliset kotihoito-ohjeet, ripsiharjan, sekä ostettua ripsienpidennyksille tarkoitettua pesuvaahtoa.

Ripsienpidennys allergiatesti on hyvä tehdä ennen todellista aikaa, jos epäilet olevasi yliherkkä. Allergiatestissä menee aikaa noin 20 minuuttia. Testissä asennetaan kumpaakin silmään sisä- ja ulkonurkkaan sekä keskelle muutama yksittäinen kuitu. Tämän jälkeen odotetaan 48-72h, ilmeneekö oireita. Allergisia reaktioita voi olla niin hidas kuin nopea reaktio. Nopeassa reaktiossa oireet ilmenee muutamasta minuutista muutamaan tuntiin. Kun taas hitaassa reaktiossa voi mennä päivästä muutamaan päivään. Myös ristireaktiot ovat mahdollisia muiden kosmetiikka- ja sekä lääketuotteiden kanssa.

Ripsien pysyvyyteen vaikuttaa useampi tekijä. Näitä ovat mm. raskaus, imetys, sairaudet; kilpirauhasen toiminta, lääketuotteet, vitamiinit tai yksinkertaisesti geenit; lasimainen oman ripsen pinta.

Takuuaika on meillä 3vrk, ilmoittaminen teknikollesi kuvien ja tiedon kera, joko puhelimitse tai sähköpostitse. Takuuhuolto tulee tapahtua 7vrk mennessä ilmoituksesta.

Saatat myös pitää...