Artikkelit

Sokerointi

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi.

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan ihosta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä. Sokeritahnamme on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.

Sokerikuorintamenetelmässä sokeritahna kietoutuu karvan ympärille tehden sen notkeaksi, samalla se tihkuu karvatupen suuaukkoon tarttuen pieneen karvan alkuun. Sokeroinnin edetessä pienetkin karvat poistuvat karvatupesta katkeamatta. Sokeroinnissa karva poistetaan aina tupesta sen luonnolliseen kasvusuuntaan, mikä auttaa poistamaan karvan murtamatta sitä ja lisäksi asiakas ei tunne epämukavuutta.

Useiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu. Karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Koska sokeri voi poistaa lyhimmät ja hennoimmat karvat, on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen. Asiakkaat saavat täten yhä paremman ja pehmeämmän tuloksen. 

Sokerointiin valmistautuminen:

  • Älä poista karvoja ennen hoitoa
  • Karvoja ei tarvitse kasvattaa todella pitkiksi sokerointia varten, n.1 cm riittää
  • Älä kuori sokeroitavaa aluetta 24 tuntiin ennen hoitoa
  • Vältä erityisen öljypitoisia tuotteita hoidettavalla alueella juuri ennen hoitoa

Kotihoito-ohjeet sokeroinnin jälkeen:

  • Ihoa ei saa kuoria samana päivänä eikä seuraava päivänä sokeroinnista
  • Urheilua ja saunomista on tulisi välttää 12 tunnin ajan
  • Kainaloiden sokeroinnin jälkeen vältä deodorantin käyttöä 12 tunnin ajan
  • Kasvojen alueen sokeroinnin jälkeen vältä tukkivia meikkiaineita 12 tunnin ajan
  • Muista suojata iho auringolta sokeroinnin jälkeisinä päivinä
  • Ihon punoitus sokeroinnin jälkeen on täysin normaalia. Jos ihosi punoittaa kovasti sokeroinnin jälkeen, vältä heti hoidon jälkeen tiukkoja, hankaavia vaatteita, lämpöä kuten kuumaa kylpy, solariumia tai auringonottoa tai ihon raapimista tai hankaamista

Meillä on käytössä sokerointipassi vakioasiakkaillemme, käyntikerta-kohtaiset alennukset

Saatat myös pitää...