Artikkelit

Lash Lift

Ripsien kestotaivutus sopii myös herkkäsilmäisille

Luonnollisen kauniit, helppohoitoiset ja kaarevat näyttävät ripset ilman pidennyksiä tai liimoja. Käsittely sopii myös allergisille silmille, ripsien kestotaivutuksessa käytettävät aineet eivät sisällä syanoakrylaatteja.

Käsittelyn aikana ripset taivutetaan hellävaraisesti silikonimuottien avulla, jolloin ripsistä saadaan kaarevat. Käsittelyn lopuksi ripset kestovärjätään ammattituotteilla, kestovärjäys voidaan jättää myös tekemättä.

Perinteinen ripsipermanentti kiertää ripset rullan ympärille, jolloin ne voivat kihartua. Lash Lift antaa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin, mutta näyttävämpi lopputulos saadaan kuitenkin pidempiin ja tuuheampiin ripsiin.

Kestotaivutus ei vaadi huoltokierrettä, vaikutus katoaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa. Taivutus kestää ripsissä ripsen elinkaaresta riippuen 4-8 viikkoa, jonka jälkeen taivutuksen voi halutessaan uusia.

Kestotaivutuksen voi siis uusia n.1-2 kuukauden välein, minimissään 2 viikon välein. Lash lift käsittely on hellävaraisempi tapa taivuttaa ripsiä verrattuna jokapäiväiseen metallisen ripsitaivuttimen käyttöön.

Kotihoitoon suosittelemme Combinal Velvet Lashes hoitoainetta, joka sisältää luonnon öljyjä sekä kasvikunnan uutteita, jotka vahvistavat ripsiä sekä kulmia tyvestä latvaan. Öljyjen ja uutteiden vahvistava vaikutus estää ripsiä katkeilemasta ja antaa terveen ja kiiltävän lopputuloksen. Velvet Lashes hoitoaine on parabeeniton ja hajusteeton.

Saatat myös pitää...