Artikkelit

Microblading kulmat

Microblading ei ole pysyvä pigmentointi, kuten monesti luullaan, turvallinen ja trendin mukana kulkeva tekniikka.

3D -microblading on ehostustekniikka omille kulmakarvoille. Microbladingilla saadaan luotua kulmakarvat kokonaisuudessaan, vahvistettua omia kulmakarvoja tai halutessaan korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa. Microblading soveltuu myös syöpähoitojen tai alopecian aiheuttamaan karvanlähtöön. “Karvat” luodaan yksitellen käsityönä, ilman koneellista ääntä ja tunnetta, puudutuksen kanssa ihon epidermis kerrokseen. Puudutuksena meillä toimii Lidocaine pohjainen voidemainen aine. Jos sinulla on yliherkkyyttä puudutusaineelle, selvitä asia ennen ajanvarausta lääkäriltäsi.

Microblading ei ole pysyvä pigmentointi, kuten monesti luullaan. Tästä syystä microblading on turvallisempi vaihtoehto mm. niille joiden kulmatyyli menee trendin mukana, sillä microblading häviää ajansaatossa kokonaan. Käytössämme on Maxbrows värit, ovat raskasmetallittomia pigmenttivärejä, nikkeli vapaita ja sopivat lähes kaikille. Microbladingilla saadaan luotua puuttuvat kulmakarvat, vahvistettua omia kulmakarvoja tai korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa. Värien INCI listat löytyvät hoitolalta pyydettäessä artistiltasi.

Käsittelykertoja vaaditaan aina vähintään kaksi (2). Ensimmäisellä käynnillä käydään läpi perusteellisesti riskit, allergiat ja täytetään asiakaskortti. Ensimmäiseen käyntiin varaamme 2.5h aikaa. Ajalla asiakkaan kanssa yhdessä käydään läpi kulmien eri muotoja, ja värejä, artisti piirtää kulmat yleensä kasvojen mittojen mukaisesti. Suosittelemme tulemaan aina ajalle kulmat laitettuna jotta näemme mihin asiakas on tottunut. Vahvistus kerta on n. 4-6 viikkoa ensimmäisestä käsittelystä. Maximi vahvistusväli on 10 viikkoa, siitä ylittävät ajat veloitamme Touch up- hinnaston mukaisesti. Kulmia ylläpidetään touch up’lla 3-12 kuukauden välein.

Esteitä 3D -microbladingille ovat verisairaudet, sytostaattihoidot, roaccutan kuuri (väh. 6kk hoidosta), ihosairaudet, raskaus (crp koholla – riski tulehdusalttiuteen). Muita huomioon otettavia asioita on mm. ihottuma, ihosairaudet, imetys.

Vältä omega- ja vitamiinilisiä, sekä ihon kuorimista 2viikkoa ennen aikaasi. 48h ennen ÄLÄ syö vertaohentavia lääkkeitä, kuten buranaa. Saman päivänä tulee välttää kofeiinituotteita, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja “vie” väripigmenttiä epidermis kerroksesta, sekä vuotoriski tekovaiheessa.

Kotihoito on todella tärkeä osa, sillä takaat tasaisesti pysyvät ja kauniin lopputuloksen. Hoitovoiteen ja kirjalliset kotihoito-ohjeet saat mukaan ensimmäisen käyntisi yhteydessä.

Parantuneita kulmia voidaan ehostaa lisää kulmien värjäyksellä, tai tämän hetken erittäin suositulla, Browlift palvelulla.

Saatat myös pitää...