Artikkelit

Browlift

Kulmien laminointi on turvallinen tapa pehmentää omaa kulmakarvaa ja helpottaa muotoilua

Kulmienlaminointi on turvallinen tapa tuoda huoliteltua ulkoasua omille kulmille. Browliftillä saadaan kulmat näyttämään tuuheammilta.

Käsittelemme kulmakarvat taivutusaineilla ( taivutus ja kiinnitysaine), sekä värjäämme ja muotoilemme kulmat, lopuksi kulmiin laitetaan keratiinipohjainen hoitoaine.

Myös tämä palvelu vaatii kotihoidon jotta tulos säilyy mahdollisemman pitkään, hoitava kulmageeli ravitsee kulmiasi ja estää kulmien kihartumisen.

Käsittelyn jälkeen tulee välttää 24h kastelua ja meikkaamista, sillä se vaikuttaa lopputulokseen. Uusimisväli on sama kuin ripsientaivutuksessa eli kasvukaaren verran noin 4-8viikkoa. Karva ei suoristu käsittelyn jälkeen, vaan kasvaa ulos.

Joitakin asioita on hyvä ottaa huomioon ennen käsittelyyn tuloa, kaikille lopputulos ei ole sama. Kulmakarvojen oma määrä vaikuttaa lopulliseen tulokseen. Jos epäilet karvojesi määrän riittävyyttä, voit soittaa tai laittaa sähköpostia meille kuvan kera; info@kauneushoitolahilris.fi

Browliftiin tullessa on hyvä ottaa huomioon muutama este; Allergiat, Alopecia, raskaus ja imetys(hormonitasapaino vaikuttaa lopputulokseen), tulehdustilat, voimakkaat hoidot; sytostaatti.

Saatat myös pitää...