Palvelemme sinua Siilinjärvellä osoitteessa Santamäentie 2, varaa aikasi sinulle sopivaan ajankohtaan nettiajanvarauksesta. Mikäli et löydä juuri sinulle sopivaa aikaa, soita ota yhteyttä puhelimitse 0403695318 / 0449766148 niin järjestämme sinulle ajan mahdollisuuksien mukaan!

KESÄSESONKINA VARAUDUTHAN KATSOMAAN AIKAA KAHDEN-KOLMEN-NELJÄN VIIKON PÄÄHÄN

Sähköinen ajanvaraus löytyy myös osoitteesta Kauneushoitola Hilris | Ajanvaraus (timma.fi)

Julkaisemme sosiaalisen median tarinoissa peruutusaikoja, muista seurata!


Varaa aika

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24H ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista veloitetaan 50%. Peruttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 100% palvelun hinnasta.


Ajanvaraukset

Sähköpostilla info@kauneushoitolahilris.fi tai yhteydenottolomakkeella voit tiedustella lisää palveluistamme!

Palautteet ja muut kyselyt

Kuinka onnistuimme? Jätä meille palautetta tai esitä kehitystoiveita tai jätä meille viesti info@kauneushoitolahilris.fi.

Isot ryhmävaraukset & yritysmyynti

Onko toiveissasi yli viiden henkilön iso ryhmävaraus tai yrityksen tilaisuus? Ole meihin yhteydessä sähköpostilla info@kauneushoitolahilris.fi niin otamme yhteyttä!

Meille töihin

Meille on mahdollista tulla työharjoitteluun, laita viestiä osoitteeseen info@kauneushoitolahilris.fi

Laadunvalvonta & hoitotakuut

Mahdolliset hoitoreklamaatiot, laatuun tai takuuseen liittyvät viestit pyydämme lähettämään vain osoitteeseen info@kauneushoitolahilris.fi, saat vastauksen suoraan hoitoon erikoistuneelta palveluvastaavaltamme! Liitä viestiisi lyhyt kertomus kuvien kera.